Uit

Gepost op 11 september 2014 | door Jan Eef

0

Opnieuw rommelmarkt van Amsterdam Yard Sale in de Jan Eef

Op zaterdag 11 oktober is er opnieuw een gezellige rommelmarkt in de Jan Eef, waarbij particulieren kramen mogen huren om hun eigen ‘zolderspullen’ te verkopen. Dit naar aanleiding van het grote succes van de eerste “Amsterdam Yard Sale loves Jan Eef braderie” afgelopen juli.

Voor deze braderie geldt het principe van een vrijmarkt: iedereen die zijn oude huisraad, kleding of andere curiosa wil verkopen, meldt zich aan en huurt voor 20€ een kraam.  In totaal zullen er ongeveer 150 kramen over de lengte van de Jan Eef staan. Heb je interesse om ook spulletjes te gaan verkopen in je eigen kraam? Meld je dan voor dinsdag 23 september aan!

ays loves jan eef

Wat is Amsterdam Yard Sale?
Van het voorjaar ging Jan Eef een nieuw samenwerkingsverband aan met Amsterdam Yard Sale, een populaire Facebook community, die in 2012 werd opgericht als socialer en lokaler alternatief op Marktplaats. De groep telt inmiddels meer dan 14.000 leden. Lid worden van Amsterdam Yard Sale? Klik hier. Meer actuele informatie vind je op de evenementspagina van Amsterdam Yard Sale loves Jan Eef op Facebook.

 Aanmelden?
Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar op 11 oktober, maar wees er snel bij want de aanmeldingen gaan hard. Je aanmelden kan via braderie@janeef.nl. Je krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd, dat je ingevuld moet retourneren. De betaling van de kraam moet binnen zijn om de inschrijving geldig te maken. Zorg ervoor dat je de inschrijving en de betaling vóór 23 september in orde maakt. Alleen dan ben je verzekerd van een kraam.
Download hier het inschrijfformulier AYS braderie loves Jan Eef.

Affiche AYSJANEEFokt2014

Tweede Amsterdam Yard Sale braderie loves Jan Eef

* Zaterdag 11 oktober 2014 van 9.00 – 17.00u.
* Jan Evertsenstraat, vanaf het Mercatorplein tot aan de brug (Admiralengracht) aan beide zijden van de straat.
* meer dan 150 kramen

Tags: , , ,
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑
  • Buurtagenda

    no event


  • Tweets van Jan Eef