Nieuws

Gepost op 7 juli 2014 | door Jan Eef

0

Eerste buurtbraderie op de Jan Eef succesvol

Ondanks de regenbuien viel de Amsterdam Yard Sale braderie afgelopen zaterdag niet in het water. Het werd een succesvol en gezellig buurtevenement, dat zeker een vervolg gaat krijgen. De volgende braderie staat op de planning voor half oktober.

De dag begon en eindigde zonnig, wat het de kraamhouders gelukkig mogelijk maakte droog uit en in te pakken. De vrijmarkt, met tweedehands koopjes zoals kleding, boeken en allerlei huisraad, werd ondanks de plensbuien tussendoor toch goed bezocht. Dankzij de luifel konden bezoekers droog blijven speuren naar fijne en spotgoedkope spullen.

ponytimeVoor de kinderen en de pony’s was het een nat parcours op de Vespuccistraat. Toch stond er een enthousiaste rij kinderen te wachten om een ponyritje te maken. Veel dank aan de doorzetters van Ponyride om er toch een geslaagde en feestelijke dag van te maken!

Ik Geef om de Jan Eef is blij met deze eerste nieuwe versie van de buurtbraderie. We kijken er met veel plezier op terug en hopen dat de volgende keer op net zo veel enthousiasme, ondernemerschap en bezoekers kan rekenen. En nog een beetje extra zon natuurlijk!

Krijg je geen genoeg van al die mooie tweedehands aanbiedingen? Meld je aan voor de Facebookgroep van Amsterdam Yard Sale! We houden je op de hoogte van wanneer je je kunt aanmelden voor een kraam op de volgende braderie in oktober.

Tags: , , ,
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑
  • Buurtagenda

    no event


  • Tweets van Jan Eef