Ondernemen

Gepost op 6 februari 2017 | door Jan Eef

0

Bedrijven Investeringszone Jan Eef

De afgelopen vijf jaar is er vanuit de Vereniging Bedrijven Investering Zone Jan Evertsenstraat en omgeving (BIZ-JE) hard gewerkt om het winkelgebied beter en gezelliger te maken. Van veel kanten horen we dat het werkt: de waardering voor ons winkelgebied is sterk gestegen. 

Team Jan Eef komt bij je langs
Tussen 13 februari en 23 februari komt het Jan Eef team bij de ondernemers langs om stembiljetten uit te delen. Hiermee kunnen ondernemers zich voor de komende vijf jaar (2017-2021) verbinden aan de BIZ Jan Eef.

Wat betalen we uit de BIZ bijdrage? 
De BIZ Jan Eef werkt aan een schoon, veilig en bruisend Jan Eef winkelgebied waarin ondernemers gezamenlijk aan gebiedspromotie werken, met een focus op Chainels, de feestverlichting, de Mercator Markt, een Jan Eet festival en schone portieken. 

Samen sterk
Slagkracht maak je samen. Het nieuwe BIZ-gebied loopt tot aan de Wiegbrug (tot aan de De Clerqstraat) en aan de andere kant tot aan de Ortelliuskade en daartussenin naar o.a. de Witte de Withstraat. In dit nieuwe gebied zitten ongeveer 300 ondernemingen, waarbij zal gelden dat de sterkste schouders de grootste lasten dragen: grote ondernemingen dragen meer bij dan de kleinere zaken.

We hopen op een JA! 
We zijn trots op wat we als BIZ-vereniging de afgelopen vijf jaar mede mogelijk hebben gemaakt en hopen dat we ook op uw steun mogen rekenen voor vernieuwing van de BIZ-JE voor de komende vijf jaar.

De BIZ is een gemeentelijke heffing. Lees er hier meer over: amsterdam.nl

Tags: , ,
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑
  • Buurtagenda

    no event


  • Tweets van Jan Eef