Groen

Gepost op 6 december 2013 | door Jan Eef

2

MercatorMarkt kersteditie!

MercatorMarkt zaterdag 14 december 2013

De MercatorMarkt staat bekend om haar biologische en duurzame aanbod. Groente en fruit vers van het land, kazen van koeien uit de Noord- Hollandse wei, honing van de imker en worsten zo vers dat ze haast weglopen. En wat te denken van olijfolie, gemaakt van in november geplukte olijven uit de provincie Valencia (Spanje)? Of duurzame producten zoals unieke kandelaars en schoteltjes gemaakt van gerecycled servies? Genoeg aanbod om voor je opa, tante, vriendin of buurman een geschikt cadeautje te vinden voor onder de kerstboom!

Kersteditie
Tijdens deze kersteditie wordt het op de MercatorMarkt gezelliger dan ooit. Warm je aan een knisperende vuurkorf en maak met een choco of glühwein in de hand een praatje met je buurtgenoten! Heb je je buik vol van al die glühwein? Laat je dan verrassen door Oedipus Brewing: bier van een kleinschalige Amsterdamse brouwerij.

Kerstbomenactie

Doe mee aan de kerstbomenactie en word lid van Ik Geef om de Jan Eef. Zo word je niet alleen op de hoogte gehouden van het wel en wee in de buurt, maar sleep je ook een stevige Nordman Spar mee naar huis voor slechts een tientje! De naalden van deze boom schijnen niet uit te vallen, dus dat is mooi meegenomen.

Voor de kinderen
De kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens het shoppen op de MercatorMarkt. Speciaal voor hen staat er nostalgische zweefmolen en een pipowagen op de markt met een verhalenverteller aan boord.  Ook kunnen ze zelf een kerst- pompon in elkaar knutselen voor in de kerstboom!

De MercatorMarkt in 2014
Het doel van Winkelstraatvereniging Jan Eef is dat de MercatorMarkt in 2014 weer op regelmatige basis plaatsvindt: een biologische kwaliteitsmarkt waar de buurt van op aan kan.

Wil je ook op de MercatorMarkt staan met jouw product, heb je tips of wil je meer informatie? Mail dan naar info@mercatormarkt.nl
Voor meer informatie bekijk het MercatorMarkt- evenement op Facebook.

Tags: ,
2 Responses to MercatorMarkt kersteditie!

  1. Pingback: Winteractiviteiten rondom kerst in Amsterdam 2014| Yourlittleblackbook.me

  2. Pingback: Amsterdam Weekend Guide | 12, 13 & 14 december| Yourlittleblackbook.me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑
  • Buurtagenda

    no event


  • Tweets van Jan Eef