Buren

Gepost op 12 november 2013 | door Jan Eef

Jan Eef Columnwedstrijd

Altijd al een podium gewild voor je uitspattingen? Schrijf jouw persoonlijke column over de Jan Evertsenbuurt en maak kans op een dinercheque voor Café Cook, BarBaarsch, Zürich of Radijs! Heb je iets moois geschreven, maar is de hoofdprijs aan je voorbij gegaan, geen nood. De leukste columns plaatsen we evengoed op onze site!

De Jan Eef leeft!

Onze buurt is altijd volop in beweging: ondernemers en bewoners zorgen voor een bruisende omgeving waar veel verschillende mensen wonen en waar altijd iets gebeurt. Wij zijn benieuwd naar jouw kijk op de Jan Evertsenbuurt. Heb je een vlotte pen, een mening over je straat of gewoon een goed verhaal? Doe dan mee.

Voorwaarden

 1. Schrijf een column van ongeveer 400 woorden.
 2. De column gaat over de Jan Evertsenstraat en omgeving, bijvoorbeeld een opvallende gebeurtenis, een bijzondere plek, een stukje historie, jouw buurtfilosofie of een leuke observatie.
 3. Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn. Een originele kijk van een buurtbewoner vinden we ook belangrijk!
 4. Het stuk moet in de categorie column passen. Dus het is geen nieuwsartikel en ook geen promotiepraatje voor de buurt. De column mag best kritisch zijn, zolang het geen humorloze onderbuiktirade wordt.
 5. Stuur je column in een Word-document vóór maandag 9 december 15:00 uur naar: vrijwilligjaneef@gmail.com.

Winnen

 1. De nummer één ontvangt een dinercheque waarmee een voor- én hoofdgerecht (voor één persoon) kan worden genuttigd bij een van de deelnemende restaurants, zijnde Bar Baarsch, Café Cook, Radijs en Café Zürich.
 2. Jouw column wordt op onze website www.geefomdejaneef.nl gepubliceerd. Geef om de Jan Eef heeft een goedbezochte Facebookpagina (meer dan 4500 volgers) waar we ook aandacht besteden aan de winnende column.

En als je niet wint?

Is de dinercheque aan je voorbij gegaan, dan maak je evengoed kans op een podium voor je column. Een selectie van de leukste buurtcolumns plaatsen we ook. Ook zijn we  van plan om iedere week een column te plaatsen van een wisselende columnist.

Tags: , ,
Terug naar boven ↑
 • Buurtagenda

  no event


 • Tweets van Jan Eef