Actie! Jan Eef #supportyourocal

Gepost op 3 december 2015 | door Jan Eef

0

De decemberactie: Tips en trucs voor winkeliers

Ook dit jaar heeft Winkelstraatvereniging Jan Eef weer een gezellige actie voor de decembermaand om ons motto uit te dragen:

Een gezonde winkelstraat is goed voor de buurt en een betrokken buurt is goed voor de straat.

 

Met onze decemberactie #supportyourlocal willen we buurtbewoners aanmoedigen om te winkelen in de Jan Eef. (En natuurlijk zijn andere shoppers ook welkom!) Om de straat extra sfeer te geven, hebben vrijwilligers van Jan Eef prachtige lichtgevende harten ontwikkeld voor in de etalages. Leden van de Winkelstraatvereniging Jan Eef krijgen een gratis lichthart te leen (tot 6 januari), niet-leden kunnen hem huren voor € 20,- of kopen voor € 25,-.

Hoe laat ik mijn actie zien als winkelier?

Heb je nog geen lichthart, bestel deze dan via winkelactie@janeef.nl. Als winkelier kun je een decemberactie of decemberproduct mooi uitlichten met je hart. Ook als je minder handig bent met social media, kunnen wij je helpen met een tekst, of met het plaatsen van je bericht.

STAP 1: Maak een foto van jouw actie of product met het lichthart erop.

STAP 2: Plaats je foto op je eigen mediakanaal óf mail hem naar winkelactie@janeef.nl.

Facebook: Plaats het bericht op je eigen Facebookpagina en tag Jan Eef in je bericht. Maak ook gebruik van de hashtag #supportyourlocal. Facebookposts met tekst worden beter gelezen dan alleen foto’s. Wij plaatsen je Facebookbericht door op onze pagina met bijna 8000 volgers 🙂

Twitter: Tweet je foto met een leuke actietekst en gebruik de hashtag #supportyourlocal en sluit met @geefomdejaneef. Wij retweeten je bericht.

Website: Plaats je actie op je eigen website en stel ons hiervan op de hoogte met een mailtje.

Wij verheugen ons op een gezellige, sfeervol verlichte winkelstraat. Dus winkeliers, laat je hart zien! Tot ziens in de Jan Eef!

 

 

 

 

 

 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑
  • Buurtagenda

    no event


  • Tweets van Jan Eef